Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Καλωσήλθατε
Καλωσορίσατε στο site του Συνδέσμου μας

έπο-λίγκα ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ...

Αντίο Τάκη Λουκανίδη...
Ο Σ.Φ. ΑΡΗ Ιερολοχίτες εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το χαμό του Τάκη Λουκανίδη. Ενός θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τίμησε με την παρουσία του το μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας.
Θυμίζουμε ότι ο Λουκανίδης ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του ΑΡΗ που κατέκτησε το Κύπελλο το 1970, αν και το καθεστώς της εποχής είχε προφανώς άλλα σχέδια και με μια περίεργη απόφαση του απαγόρευσε τη συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου. Χωρίς βέβαια να καταφέρουν να αλλάξουν κάτι...

Καλή δύναμη στους κοντινούς του ανθρώπους, και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970

Παράνομες οι εκδρομές, έγκλημα το καπνογόνο, γήπεδα όπως τα θέλετε, στα όνειρα σας μόνο!


Δεδομένο 1: Στις κερκίδες της χώρας εδώ και δεκαετίες εμφανίζονται προβλήματα: βιαιοπραγίες, καταστροφές, συμπλοκές, αντικοινωνικές συμπεριφορές, συναλλαγή με προέδρους. Γνωστό, αποτρόπαιο και καταδικαστέο.

Δεδομένο 2: Τα φαινόμενα αυτά δεν αφορούν όλες τις κερκίδες. Αρκετές («μικρές» κυρίως) δεν δίνουν (σχεδόν) ποτέ αφορμές. Εν τούτοις, οι συνέπειες των όποιων μέτρων τις αφορούν και αυτές μια χαρά.

Δεδομένο 3: Μία σειρά από θετικές δραστηριότητες (συλλογή τροφίμων, συνεργασίες για να γίνουν μετακινήσεις, κοινές κερκίδες) αποσιωπώνται πλήρως, ενώ οι αρνητικές και φυσικά καταδικαστέες -προερχόμενες πάντα όμως από μία μειοψηφία- γίνονται πρωτοσέλιδα για ημέρες, συνοδευόμενες από χιλιοειπωμένα κλισέ, παρωχημένα και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά. Any publicity good publicity βέβαια για τις μειοψηφίες αυτές.

Δεδομένο 4: Έκνομες ενέργειες τιμωρούνται βαρύτερα, όταν γίνονται σε γήπεδα. Αν δύο άτομα (κακώς) δαρθούν με αφορμή την προτεραιότητα σε μία διασταύρωση, τιμωρούνται λιγότερο από ό,τι αν (επίσης κακώς) δαρθούν στο πλαίσιο οπαδικής αντιπαλότητας. Υπάρχουν δηλαδή ειδικοί νόμοι για ειδικές καταστάσεις και πολίτες ( ή σωστά δραστηριότητες πολιτών) βΆ κατηγορίας. Η αρχή της ισονομίας δηλαδή έχει πάει περίπατο.

Δεδομένο 5: Ο τρόπος (μη) αντιμετώπισης των προβλημάτων αποτελεί από μόνος του αυτοτελές πρόβλημα, μεγαλύτερο από το πρόβλημα που υποτίθεται ότι στοχεύει να λύσει: είναι η εφαρμογή της αρχής «πονάει χέρι, κόβει χέρι». Κάθε βδομάδα, τραγελαφικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις εμποδίζουν τη μετακίνηση πολιτών εντός της ελλαδικής επικράτειας, δείχνοντας πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι υποτιθέμενοι αρμόδιοι.

Δεδομένο 6:
Η -αδιανόητη για «κράτος δικαίου»- αρχή της συλλογικής ευθύνης εφαρμόζεται όχι απλά για τους οπαδούς μίας συγκεκριμένης ομάδας -στις περιπτώσεις στις οποίες κάποιο μικρό κομμάτι τους παραβαίνει το νόμο- αλλά κατά κάποιο μεταφυσικό τρόπο επεκτείνεται και στο σύνολο των οπαδών γενικά, απαγορεύοντας μετακινήσεις και άλλες δραστηριότητες σε οπαδούς ομάδων που ποτέ δεν έχουν εμπλακεί οργανωμένα σε κάτι.

Δεδομένο 7: Η αρχή «πονάει χέρι, κόβει χέρι» που εφαρμόζεται με τις ευλογίες πολιτικών, ΜΜΕ, σχολιαστών και δημοσιολογούντων κάθε απόχρωσης αποτελεί την πεμπτουσία του φασισμού. Είναι ρατσιστικό να πιστεύει κανείς πχ. ότι επειδή ένας μετανάστης έκλεψε, όλοι οι μετανάστες ανεξαιρέτως είναι κλέφτες ή ότι αν ένας κάτοικος περιοχής της δυτικής Πελοποννήσου ασέλγησε στην κόρη του, όλοι οι συντοπίτες του ανεξαιρέτως είναι αιμομίκτες και παιδεραστές. Φασισμός όμως είναι άτομα με αυτές τις λογικές να έχουν την εξουσία και να κλείνουν όλους τους μετανάστες και τους προαναφερθέντες κατοίκους στη φυλακή. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια με όλο και χειρότερους όρους στα ελληνικά γήπεδα. Χιλιάδες τιμωρούνται (ακόμα χωρίς φυλακίσεις βέβαια) για πράξεις άλλων.

Δεδομένο 8: Η υποτιθέμενη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που οδήγησε στη de facto κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων (προσωπική ευθύνη, ισονομία, ελευθερία μετακίνησης) είναι μία σειρά από πράγματα καταδικαστέα και αποτρόπαια συμβάντα. Θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει κάπως αυτό τον κατήφορο, αν τουλάχιστον τα συμβάντα αυτά είχαν εξαλειφθεί ή τουλάχιστον δραστικά μειωθεί. Η απλή παρακολούθηση της ειδησεογραφίας τα τελευταία χρόνια αρκεί για να αποδείξει το προφανές της οικτρής αποτυχίας: πριν είχαμε μία σειρά από συμβάντα, τώρα έχουμε κατάλυση του Συντάγματος και μία μεγαλύτερη σειρά από αναβαθμισμένα συμβάντα.

Δεδομένο 9: Παρά την κραυγαλέα αντισυνταγματικότητα και αποτυχία, κάθε νέα απόφαση βαδίζει όλο και πιο βαθιά στο μονοπάτι του παραλογισμού. Το τελευταίο κρούσμα δεν αφορά σε καταστάσεις που μπορεί να εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους (συμπλοκές, επιθέσεις χρήση επικίνδυνων μέσων κ.λπ.), αλλά σε κάτι κατοχυρωμένο για δεκαετίες, ακίνδυνο, με παγκόσμια εξάπλωση. Σε κάτι που όχι ενόχληση δεν προκαλεί, αντίθετα εκθειάζεται, φωτογραφίζεται και αναπαράγεται από το σύνολο σχεδόν των φιλάθλων, των ΜΜΕ ακόμα και των ίδιων των ΠΑΕ στις επίσημες σελίδες τους. Μιλάμε για τη χρήση πυρσών-καπνογόνων ακόμα και χωρίς αυτά να πεταχτούν μέσα στο γήπεδο. Η απλή χρήση τιμωρείται με ποινή κεκλεισμένων των θυρών, σε παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι χειρότερο από το να σκοτώνεις κουνούπι με περίστροφο, γιατί το κουνούπι είναι έστω και λίγο ενοχλητικό. Οι όμορφες εικόνες των «κερκίδων που παίρνουν φωτιά» (ξαναλέμε χωρίς να διακοπεί το παιχνίδι λόγω ρίψης μέσα στο γήπεδο, χωρίς να εκτοξευθούν σε αντίπαλους, χωρίς να πειραχτεί κανείς) ποιους ακριβώς ενοχλούν;

Δεδομένο 10: Αυτός ο κατήφορος παράλογων και αναποτελεσματικών απαγορεύσεων και ποινών πρέπει να τελειώσει εδώ. Είναι αναποτελεσματικός, βαθιά προσβλητικός για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντισυνταγματικός. Η αδιανόητη αυτή απαγόρευση θα παρθεί πίσω και θα γίνει η αρχή για να τελειώσει ένα παραλήρημα που κρατάει χρόνια και να αποκατασταθεί η λογική και η νομιμότητα: να τιμωρείται όποιος πράττει και όχι όσες χιλιάδες ανήκουν στην ίδια ομάδα με αυτόν και οι τιμωρίες να είναι ανάλογες με αυτές που θα επιβάλλονταν σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό πεδίο.

Και για να εξηγούμαστε:

Χρόνια τώρα, το άναμμα πυρσών τιμωρούνταν με βαρύ πρόστιμο προς την εκάστοτε ΠΑΕ. Αυτό που αλλάζει, σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, είναι πως τα πρόστιμα ύστερα από δύο συνεχείς παραβάσεις μετατρέπονται σε ποινή κεκλεισμένων! Μια πρακτική των περισσότερων κερκίδων στην Ελλάδα που σαν στόχο έχει να δώσει χρώμα και θέαμα στο γήπεδο, μια πρακτική που είναι ταυτισμένη με τον οπαδό και τη γηπεδική κουλτούρα, μια συνήθεια δεκαετιών (θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας μέχρι το τέλος του κόσμου για το ποιος και πότε άναψε το πρώτο καπνογόνο σε ελληνικό γήπεδο) τιμωρείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο άναμμα των καπνογόνων. Δεν ενοχλείται κανείς! Δεν απειλείται η σωματική ακεραιότητα κανενός! Δεν στρέφεται εναντίον του ποδοσφαιρικού προϊόντος, ίσα ίσα, ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ και είναι άπειρες οι φορές που όλοι οι εμπλεκόμενοι με το γήπεδο, από τους παίκτες μέχρι τους δημοσιογράφους το έχουν εκθειάσει και το έχουν θαυμάσει! Ε, τότε; Θα ρωτήσει κάποιος… Γιατί τέτοια αυστηρότητα με το άναμμα των πυρσών; Όχι με το πέταγμα ή τη μετατροπή του σε όπλο, αλλά με το ΑΝΑΜΜΑ!

Πραγματικά, «εκλιπαρούμε» για μια ουσιαστική και ειλικρινή απάντηση από τους αρμόδιους και όσους συναίνεσαν σε αυτό το μέτρο. Πού αποσκοπεί; Τι προβλήματα λύνει; Πώς σχετίζεται με τη βία;

Ως εδώ, κύριοι. Ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε το αντιδημοκρατικό μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης πολιτών από μια πόλη σε μια άλλη (που πολλές φορές σπάσαμε στην πράξη!), ανεχτήκαμε στο παρελθόν μέτρα τύπου «Ιδιώνυμο» που έστειλε δεκάδες οπαδούς στις φυλακές για ασήμαντους λόγους, δεν θα ανεχτούμε να ορίζετε ΕΣΕΙΣ πώς θα φτιάξουμε την κερκίδα μας. Είναι δικαίωμά μας από τη στιγμή που δεν απειλείται κανείς, να αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ πώς θα δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή εξέδρα. Μπορεί τη μια αγωνιστική να ανάψουμε 1.000 καπνογόνα, μπορεί την επόμενη να στήσουμε μια χωρογραφία χωρίς ούτε έναν πυρσό. Ξέρουμε και έτσι και αλλιώς. Αλλά μην προχωράτε σε απαγορεύσεις χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός αν στόχος είναι να απαγορεύσετε αργότερα να καθόμαστε όρθιοι, να έχουμε μεγάλες σημαίες, να μην τραγουδάμε με πάθος και ένταση…

Αλλαγή του κώδικα της ΕΠΟ σε σχέση με τους πυρσούς. Αποποινικοποίηση των καπνογόνων τώρα!

Καμιά τιμωρία, ούτε χρηματική ούτε άλλη, για το άναμμα των καπνογόνων!

Προχωράμε από εδώ και στο εξής σε ΚΟΙΝΕΣ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ δράσεις μέχρι την οριστική κατάργηση του συγκεκριμένου μέτρου!


Αυτόνομη Θύρα 10 | Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος | Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club | Πανσερραϊκός Che Guevara Club | Σ.Φ.ΑΡΗ Ιερολοχίτες | Σ.Φ.Λεβαδειακός Γνήσια Θύρα 1 | Σ.Φ. Πάνθηρες 1983 | Alternatives Ergotelis | Azzura Familia | Basso Rango Ultras | Fentagin 1980 | Green Ghetto Club | Malavetas | Navajo Antifa | Nortenos Patras | Snakes 4 Heraklion Club | Rossoneri Kalamarias | Ultras Gate 3 | Warriors Θύρα 6


ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ..
Αυτό το Σάββατο ξεκινά ένας ακόμα Γολγοθάς, ο τελευταίος ελπίζουμε, μέχρι την επιστροφή της ομαδάρας μας εκεί που ανήκει. Η πρώτη από τις 30 στάσεις κι αυτού του ταξιδιού, μετά πάλι από αναβολές, καθυστερήσεις και ατελείωτο αλλαλούμ. Το μόνο σίγουρο, ότι ο Θεός δε θα ναι μόνος. Δεν πρέπει να ναι μόνος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Την περασμένη Τετάρτη φάνηκε γιατί: τα κοράκια και πάλι σε «χαμηλές πτήσεις», η ανοργανωσιά στα εκδοτήρια χτύπησε κόκκινο και το χειρότερο, ένα άψυχο τελευταίο πεντάλεπτο χάλασε όλη την καλή εικόνα του β ημιχρόνου και έδωσε την ευκαιρία σε δυο τρία νούμερα του φυτωρίου της πλατείας -κι από κοντά και το τσίρκο του πάνω μαχαλά- να βγάλουν γλωσσίτσα. Πάρτε το χαμπάρι παίζεται για τον ΑΡΗ. Κι επειδή ΕΣΕΙΣ φοράτε τη φανέλα του ΑΡΗ, όλοι οι υπόλοιποι θα ασχολούνται μαζί ΣΑΣ και θα θέλουν περισσότερο από οτιδήποτε να νικήσουν ΕΣΑΣ. Απαιτούμε λοιπόν σε όλη τη χρονιά να μη δούμε ούτε μισό άψυχο πεντάλεπτο, ούτε μια στιγμή να αφήσετε τον αντίπαλο να ελπίζει, ούτε ένα δευτερόλεπτο που να μη γυαλίζει το μάτι σας! Θα είμαστε δίπλα σας και σας θέλουμε δίπλα μας.

ΑΡΗ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛ¶!!!

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970...

Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ
Ενημερώνουμε τα μέλη μας και όλους τους οπαδούς του ΑΡΗ πως έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας του Αυτοκράτορα, στη Θύρα 10 του Παλέ ντε Σπορ.
Η τιμή τους είναι στα 130¤ μαζί με τη συνδρομή στο σύνδεσμο, χωρίς να απαιτείται κάποια προηγούμενη εγγραφή.

Στηρίζουμε τη ναυαρχίδα του Συλλόγου στα δύσκολα, όπως αυτή έχει στηρίξει και στηρίζει ολόκληρο τον ΑΡΗ στα πέτρινα χρόνια της ιστορίας του.

ΥΓ. Λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που προκύπτει από τον "αθλητικό" νόμο (αλλά βλέπουμε να εφαρμόζεται με διαφορετικό ζήλο από τις τοπικές αρχές ανάλογα την περίπτωση...), όποιος ενδιαφέρεται για εισιτήριο διαρκείας αλλά δε γνωρίζει πως να έρθει σε επαφή, μπορεί να μας βρει στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Θεός ή να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας μας.

ΑΡΗΣ - ΙΔΕΑ - ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970...


ΟΙ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ...
Ο σύνδεσμος βλέποντας πως δεν "κουνιέται φύλλο" από πουθενά και επικρατώντας γενικότερα μια αδιαφορία για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ μας (μάλλον πολλοί αρχίσανε τα καλοκαιρινά τους μπάνια) αποφάσισε και έκανε σήμερα δυναμική παρέμβαση στα 3+1 αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης, Yellow radio, Arena, Metropolis και Libero, με την παρακάτω ανακοίνωση:

Την Παρασκευή το μεσημέρι επιχειρείται να παιχτεί και πάλι στα μουλωχτά, η τελευταία πράξη του πραξικοπήματος κατά της νομιμότητας και των κανονισμών, για να <<δικαιωθούν>> και πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι θιασώτες της βρωμιάς, της σαπίλας και της παρακμής.
Την ώρα που η ένσταση του ΑΡΗ κατά της Λαμίας έμπαινε στα συρτάρια, δεν ακούσαμε την παραμικρή παρέμβαση, την παραμικρή επερώτηση από κανέναν που μέχρι σήμερα ζητούσε και ζητάει ψήφους Θεσσαλονικιών.
Όσο ο ΑΡΗΣ αδικούνταν κατάφορα, οι ντόπιοι, εκλεγμένοι Θεσσαλονικάρχες ήταν μόνο μόστρα, λεζάντα σε σουίτες και φωτογραφίες πάνω από μακέτες σε Γουδί και Φιλαδέλφεια.
Τώρα που πάει στην ζούλα να επικυρωθεί ότι έχουμε το πιο άτιμο, βρώμικο και σάπιο πρωτάθλημα του κόσμου, οι εκλεγμένοι Θεσσαλονικάρχες αυτής της πόλης σφυρίζουν αδιάφορα, βγάζοντας πάλι απ έξω την ουρά τους, επικυρώνοντας την δική τους ανυπαρξία σε κάθε επίπεδο.
Μετά την Παρασκευή το μεσημέρι,οι μέρες τους είναι μετρημένες. Εφόσον και πάλι ο ριγμένος της υπόθεσης είναι ο ΑΡΗΣ, αυτή η πόλη θα σταματήσει να είναι φιλόξενη για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Το μαύρο θα συννεφιάσει πάνω από τα ονόματα ΟΛΩΝ ΣΑΣ, μέχρι να πάτε σπίτια σας, φτυσμένοι απο το μεγαλύτερο κομμάτι της Θεσσαλονίκης με το κεφάλι σκυμμένο γιατί είσαστε και θα είστε ανύπαρκτοι και πουθενάδες...
Προς:
Βουλευτές ¶ Θεσ/νίκης: Παρασκευόπουλος, Κουράκης, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Γρέγος, Λεβέντης, Βενιζέλος, Δελλής, Θεοδωράκης, Ζουράρις.
Βουλευτές Β' Θεσ/νίκης: Φάμελλος, Μάρδας, Καράογλου, Αναστασιάδης, Φωκάς, Αρβανιτίδης, Βάρδαλης, Μάρκου, Λαζαρίδης.
Προς Δήμαρχο και όλο το δημοτικό συμβούλιο.
Προς περιφερειάρχη και όλο το περιφερειακό συμβούλιο.

Δικαίωση στον ΑΡΗ...

ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑ 2017


Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ καλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ γενικότερα στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας για το 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 13/2 από τις 20:00 και μετά στο ουζερί μεζεδοπωλείον • Γραπα & Μεζές (Μ.Κάλλας29-Ποσειδώνιο).
Την ίδια βραδιά θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί από τον σύνδεσμο ο Παραολυμπιονίκης, αθλητής και προπονητής του τζούντο, Κλήμης Παπαχρήστος.


Υ.Γ. Αύριο βράδυ τρώμε κοτόπουλο...

Υ.Γ.1 Δυο εβδομάδες υπομονή να γίνουν 23...


ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

Ανακοίνωση Ιερολοχιτών
Στις τάξεις των οπαδών του ΑΡΗ δεν παρείσφρυσε και δε θα παρεισφρύσει ΠΟΤΕ καμία πολιτική οργάνωση, καμία θρησκευτική ή άλλου είδους ιδεολογική "στρατιά", πολύ δε περισσότερο ιδεολογήματα και "εμμονές" που έρχονται σε αντίθεση με το ίδιο το καταστατικό του συλλόγου μας, που επιβάλλει ισότιμη συμμετοχή "πασών των κοινωνικών τάξεων", αλλά και με την ιστορία του συλλόγου, με αθλητές και οπαδούς ίσους κάτω από έναν ΘΕΟ, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, εθνικότητας ή γλώσσας.

Η πόλη του Θεού, η Θεσσαλονίκη, αποτελεί ένα διαχρονικό σταυροδρόμι συνύπαρξης διαφορετικών πολιτισμών, θρησκειών και εθνοτήτων, που ποτίζει τον αέρα και την κουλτούρα αυτής της πόλης εδώ και 2.300 χρόνια και βάλε.

Η προσήλωσή μας στις αρχές του συλλόγου μας και ο σεβασμός μας στην ιστορία της πόλης μας, μετά και την σημερινή και απροκάλυπτα χυδαία προσβολή όλων των Αρειανών, περί δήθεν κινδύνου παρείσφρυσης ιδεολογικών στρατών ανάμεσά μας αλλά και η αναίτια επίθεση σε διαφορετικής θρησκείας συνανθρώπους μας, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να απαιτούμε ο τελικός κυπέλου μπάσκετ, να διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης, παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2017


Ο Σ.Φ ΑΡΗΣ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ όπως και κάθε χρόνο, διαθέτει τα νέα ημερολόγια 2017 στη τιμή των 3 ευρώ. έναντι οικονομικής ενίσχυσης του συνδέσμου. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλα τα αδέρφια και πάντα επιτυχίες στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας...!!!

Υ.Γ.Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και βοηθάν κάθε χρόνο με οποιοδήποτε τρόπο (οικονομικά,προσωπική δουλειά) να βγαίνει το ημερολόγιο του συνδέσμου.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Καλή κιτρινόμαυρη χρονιά!
Οι Ιερολοχίτες του ΑΡΗ εύχονται, ελπίζουν και προσμένουν, το 2017, όλα τα αδέρφια να δεχτούν τη ΦΩΤΙΣΗ που τους προσφέρει ο ΘΕΟΣ που όλοι λατρεύουμε από το 1914 και η ΙΔΕΑ που υπάρχει από πάντα.
Πέρασε άλλη μια δύσκολη χρονιά, από την οποία ελάχιστα ευχάριστα έχουμε να θυμόμαστε.Ο ΑΡΗΣ, πρωτοπόρος Σύλλογος από την ίδρυσή του, οφείλει ιστορικά να ανατρέψει την κατάσταση και να δείξει το δρόμο.

Χρόνια πολλά αδέρφια και καλή χρονιά!


ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΡΗ...!!!
Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΑΡΗ, καθώς έφυγε απο τη ζωή ο γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του ¶ρης Μερτζιανίδης. Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 57χρονου ¶ρη. Ευχόμαστε καλό παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

25/01/2016 11:09
BILLARA ΑΛΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ...

28/12/2015 13:20
ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΦΑΛΛ(Ρ)Ο ΑΓΚΑΛΛΛΙΑ...

07/02/2015 18:08
ΜΙΑ ΠΟΛΗ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΑΡΧΕΣ

27/04/2014 02:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 14:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 13:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 04:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 04:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 08:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.

16/02/2014 15:07
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΛΑ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ,ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1,